Ben jij docent en wil je een goede sfeer in de klas ? Wil je dat jouw leerlingen weerbaarder zijn of juist meer rekening houden met anderen? Wil je jouw leerlingen helpen om meer in contact te zijn met hun eigen lichaam zodat ze beter grenzen kunnen aanvoelen en aangeven? Of ben je zelf jong en wil je leren om steviger in je schoenen te staan zodat je de hele wereld aankan?

Kies dan voor een Rots en Water training. Met dit psycho-fysieke programma werken jongeren op een leuke, sportieve manier aan hun sociale competenties.

Wij zijn Cora de Graaf en Peter Munneke. We zijn zelfstandig Rots en Watertrainers en vertellen je graag waarom Rots en Water zo belangrijk is voor jou of jouw klas. Kijk op deze site voor meer informatie of klik hieronder als je contact met ons wil opnemen.

Peter Munneke

Cora en Peter

Cora de Graaf- Kruse heeft veel ervaring als juf in het basisonderwijs. Ze heeft een hart voor kinderen en pubers en staat met plezier nog één dag in de week voor de klas. Omdat ze graag meer kinderen en jongeren wil helpen met hun weerbaarheid heeft ze de opleiding tot Rots en Watertrainer gedaan. Sindsdien heeft Cora al heel veel kinderen getraind en geholpen om weerbaarder te worden.

Peter Munneke heeft veel ervaring met jongeren. Hij heeft jaren gewerkt als docent en is daarna voorlichter geworden voor Siriz. In de vele gesprekken over seks, liefde en relaties die hij als voorlichter had met jongeren merkte hij dat er aan stevigheid en weerbaarheid bij jongeren nog veel te winnen valt. Daar wil Peter jongeren mee helpen. Ontdek je eigen grenzen, voel waar ze liggen en weet hoe je ze aangeeft!

Rots en Water

Rots en water is een psycho-fysieke training die jongeren helpt hun communicatieve en sociale vaardigheden te vergroten. Pycho-Fysiek wil zeggen dat jongeren door fysieke oefeningen bezig zijn met mentale en psychologische principes. Rots en Water verhoogd het welzijn van jongeren en voorkomt en/of verminderd sociale problemen als pesten, seksueel geweld, uitsluiting en conflicten. In de afgelopen jaren heeft Rots en Water wereldwijd zijn kracht bewezen onder heel veel jongeren. Klik op de button hieronder als je meer weten over Rots en Water.

Praktische informatie

  • De Rots en Watertraining beslaat 10 lessen van 60 minuten.
  • Wij bieden de training aan op locatie voor onderwijsinstellingen binnen het voortgezet onderwijs.
  • Jongeren kunnen zich ook individueel opgeven. Bij voldoende aanmeldingen start de training op een nog nader te bepalen locatie.
  • De kosten bedragen € 175,00 per persoon bij individuele deelname. Voor scholen maken we graag een offerte op maat.
  • Klik op de button hieronder om je op te geven, als je een offerte wil voor jouw klas of als je andere vragen hebt.