Animatiefilmpjes grenzen en wensen

In dit project heb ik voor Siriz mogen meewerken aan de ontwikkeling van animatiefilmpjes over grenzen en wensen op het het gebied van seks en relaties. In een projectteam van vier mensen (Siriz/in60seconds) hebben we gezamenlijk gewerkt aan het idee en het script. De animators van in60seconds hebben de filmpjes vervolgens gemaakt.

Behalve het ontwikkelen van de filmpjes heb ik de handleidingen voor het gebruik tijdens de lessen mogen schrijven.

Voor mij was dit een leuk en uitdagend project. Het is gaaf om een abstract idee langzamerhand vorm te zien krijgen. Mooi om daar al je creativiteit in te kunnen leggen en dan ook nog te merken dat het werkt in de klas. Een van de filmpjes zie je hieronder.

Meer over het project vind je op de site van in60seconds.

Meer filmpjes van Siriz vind je op het Siriz YouTubekanaal

Peter Munneke heeft nauw met ons samengewerkt aan de animaties ‘Grenzen en Wensen’ voor Siriz. Deze samenwerking verliep erg soepel. De communicatie tussen beide partijen was helder en vlot, daarnaast hebben we veel steun gehad aan de inzichten die Peter had in de verschillende doelgroepen. Dit heeft er voor gezorgd dat de inhoud van de animaties actueel blijft en goed aansluit bij de (visuele) taal van de doelgroep.

Marlies KrabbenbosProjectmanager in60seconds