Naast mijn werk als ZZP-er ben ik sinds 2007 preventiemedewerker voor Siriz, een stichting die mensen helpt die te maken krijgen met een onbedoelde zwangerschap.  In deze functie ga ik het gesprek aan met jongeren over seks, relaties, liefde, grenzen voorbehoedsmiddelen en (keuzes rondom) onbedoelde zwangerschap. Ik doe dit voor uiteenlopende doelgroepen en dat is ook precies  wat mij aanspreekt in dit werk. Ik maak graag contact en vind het belangrijk jongeren te ondersteunen in het vormen van een eigen mening en het maken van eigen keuzes.

Naast de uitvoering ben ik ook (met ons preventieteam) verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van vrijwilligers, de ontwikkeling van programma’s en materialen en de zichtbaarheid van Siriz in de regio Utrecht.

Meer informatie vind je op de website van Siriz algemeen en Siriz Preventie

Peter Munneke is een gedreven trainer met passie voor Groepswerk. In staat om krachtige interacties met groepen te creëren. Tegelijk doelgericht; weet complexe thema’s te vertalen naar begrijpelijke onderwerpen voor verschillende doelgroepen.

Tony Mol Docent Baken Stadcollege, Almere